Selecteer een pagina

WATERVALLEN

Watervallen zijn altijd een trekpleister in de natuur en De Beekloop gaat een stap verder; uw eigen waterval in uw tuin of bij uw vijver. De ontwerpen van De Beekloop worden volledig custom gemaakt en omvatten al uw wensen. U kunt bepalen welke stenen of rotsen er gebruikt worden en de route die het water volgt.

UNIEK ONTWERP

Een waterval is het levende hart van uw tuin en een echte eye-catcher. Er zijn verschillende type watervallen: kletterende, klaterende, spetterende, plonzende maar natuurlijk ook kabbelende.

Wij leveren wij systemen waar in het water gesplitst wordt en door middel van kranen de hele waterval naar eigen inzicht bestuurd kan worden. Zo kunt u al het water van één waterval af laten storten of het geheel zachtjes laten druppelen.

Alle steensoorten kunnen door ons verwerkt worden, u kunt denken aan mineraalsteen, basalt, flagstone, leisteen, zandsteen, hardsteen, riviersteen, riviergrind en split.

Maar bij de Beekloop kunnen wij nog veel verder gaan en maken wij zelf custom sculpturen die echt tot leven komen door het water en eventuele verlichting. Ook werken wij met kristallen, fossielen en kunnen wij elk ornament of beeldje in uw waterval verwerken.

WhatsApp

App De Beekloop

06 413 813 48

Klik om te bellen

info@debeekloop.nl

Stuur een email

Contact pagina

Meer informatie