Selecteer een pagina

BEKEN

Stromend water creëert leven in uw tuin. Een beekloop voegt zuurstof toe aan het water in uw vijver en verbetert de waterkwaliteit. Door het gebruik van echte rotsen zal het lijken of de waterloop zo uit de natuur is mee genomen en in uw tuin gezet is. De constructie is van gewapend beton en zeer robuust.

De Beekloop maakt natuurgetrouwe watervallen en beken die hun weg zoeken door de laagste punten in uw tuin zoals in het echt.

UNIEK ONTWERP

Bij de Beekloop kunnen wij inspelen op al uw wensen en maken wij uw fantasieën tot een werkelijkheid. Hoogteverschillen, steensoorten, positionering, verlichting en de intensiteit van het geheel kunnen wij op elke manier tot uiting laten komen.

Een beekloop kan zelf worden ingericht als biologisch filter maar is ook de mooiste manier om het water van uw normale filter terug de vijver in te laten stromen.

U kunt de oevers en eilanden volledig laten begroeien zodat de beek opgenomen wordt in uw tuin, echter na het afspuiten met een hogedrukspuit zal de beekloop er weer zo uitzien als na oplevering, ook na velen jaren.

WhatsApp

App De Beekloop

06 413 813 48

Klik om te bellen

info@debeekloop.nl

Stuur een email

Contact pagina

Meer informatie